Jméno, class a level?
Nawane, druid, v době podávání přihlášky lvl 79
Kolik ti je let a odkud jsi?
Je mi 18 a jsem z Prahy.
Hraješ za svůj charakter sám, nebo více lidí? Proc?
Za svuj char hraju pouze já.
Jak často hraješ a můžeš hrát? Můžeš hrát od 19:00 do 23:00 v pracovní dny?
Když tu budu vědět dopředu tak neni problém i přetáhnout. Jinak 18:00 až 23:00 jsou pro mě ideální.
Máš jiné zájmy, např. sport nebo měnící se pracovní dobu, což by mohlo zapříčinit menší účast na raidech?
Mám rád hospody
ale neni problém alkoholik nejsem, pro raid to obětuji.Jaké máš nyní vybavení (nejlepší je odkaz na profil v armory)?
6/8 T6 do
restahttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Nawanepokud tam jsem v balancu tak se nebojte v tom jen dělám q. Není problém abych Vám resto eq předvedl ingame
Jak máš nyní rozdělené talentové body - tvůj build?
Momentálně mám 54/0/16 ale jen na ty q. Na 80 respec zpátky do resta a bude to neco ve stylu 5( 8 )/ 0 /zbytek
Byl jsi předtím v nějaké guildě a pokud ano, proč jsi ji opustil?
Byl jsem v guildě BARBARI ale šel jsem tam jen kvůli kamarádce, nelíbilo se mi tam pár věcí (přístup GuM, ...) tak jsem cca za dva týdny leavl.
Vzhledem
k tomu, že podmínkou pro raidování je mít sluchátka, mikrofon, program
Ventrilo (Max. ve verzi 2.1.4! ) a umět to používat a umět mluvit,
nebude to pro tebe problém?
Absolutně to problém není VT mám ovládám. A sluchátka s mikrofonem taky vlastním. jen ze začátku bývám trochu zakřiklý, ale věřím že se to spraví
Máš hotové všechny přístupy KZ / MC / Onyxia / BWL / NAXX?
Co já vim tak nejsou
jinak KZ klic mam začal jsem hrat po TBC
Jaké máš heroic přístupy? (kde máš honored repku) COT / HC / CE / TK / LC
HC mám všechny
Máš nějaké zkušenosti s high-end PVE contentem (TBC a před-TBC)?
KZ,ML,GL,TK,SSC,MH,BT SWP ne ikdyž mám wristy musel jsem jet s mámou do nemocnice, doišel to za mě kamarád.
Jaké máš připojení a hw? Mohl by nastat v tomto bodu u tebe problém?
2,1 dvoujádro3 GB ramky
grafárna to stíháa net mám UPC 8Mbit přez Kabel
Kdyby ste měli ještě nějaké otázky klidně se na mě obraťte ingame /w Nawane a nebo tady. Doufám že s přihláškou nebudou problémy
Zatim čus