Tak myslim, ze tohle tema bude pro vetsinu z vas dost nudne, protoze nejste zadny orezavatka, ale na druhou stranu melo by byt jasne dano co chci aby jste meli na raidu v batohu.
Potky: Runic Healing Potion 5-10 by vam jich melo stacit na dlouhou dobu uz proto, ze dnes uz muzeme vypit jen jednu potku za celej boj
Runic Mana Potion 15-20 osobne rikam vic je lepsi nez min urcite najde pouziti casteji nez heal potka
Powerful Rejuvenation Potion tyhle potky mit nemusite nutne mit, ale opravdu je doporucuju klidne misto potek na zivoty
Elixiry(elixiry se vetsinou hodi jen na farmu, protoze kdyz skapete mate po bufu a davat na kazdej pokus progresu novy 2 elixiry vyjde za celej raid dost draho):
Battle elixiry Elixir of Lightning Speed +45haste rating
Spellpower Elixir +58spellpower
Elixir of Deadly Strikes +45 critical rating
Guardian elixiry Elixir of Mighty Thoughts + 45 intelect
Elixir of Mighty Mageblood + 24 mana/5s
Flasky(zustanou vam i po smrti, tudiz idealni vec na progres):
Flask of the Frost Wyrm + 125 spellpower
Flask of Pure Mojo + 38 mana/5s
Kolik budete mit s sebou flasek a elixiru mi je vcelku jedno, jedinou mou podminkou je, ze toho budete mit tolik aby jste na vsech pokusech na ktere bude chtit RL, aby byl raid naboostenej tak budete mit co na ten boost vypit. Jeste malinka poznamecka jak budete kombinovat elixiry mi je jedno, ale pokud mozna tak flasky noste na spellpower.
Jidla Imperial Manta Steak + 40 haste rating + 40 stamina
Wyrm Delight + 30 critical rating + 30 stamina
Spicy Blue Nettlefish + 40 critical rating + 40 stamina
Shoveltusk Steak + 35 spellpower + 30 stamina
Tech jidel je strasne moc a doufam, ze mi odpustite, ale nemam silu sem dat vsechny
Co se tyce poctu doporucuju minimalne 20 nebo proste do zacatku poridte vic a pak proste prubezne doplnujte.
Tak ocekavam dotazy
a pripominky
nebo proste jen reakce z rad magu
PS: omlouvam se za to naformatovani textu, ale po nejake dobne jsem to vzdal proste se mi to nepovedlo dat do nejakeho slusneho formatu
/edit
Posledni vec kterou chci aby jste meli je addon jmenem
DECURSIVE nebo neco porobneho co umi decurzovat a polymorfovat hrace s MC pomoci jednoho kliku mysi.
edit/