Priest jako healer i jako dps nejsou zrovna snadné classy pro kohokoli kdo zrovna zacíná hrát world of warcraft. I starší hráči s priesty jako mainy si občas řeknou že toho mají dost a relognou na alta kde stačí mačkat dvě tlačítka a vypnou mozek. Hrát priesta není zrovna lehké a hrát priesta dobře je velmi těžké. Ale jakmile to jednou zvládnete tak zjistíte že je to výborná classa k tomu překonávat sama sebe.
Priest je healer který v raidu zastává ten heal post který je zrovna potřeba a pravě díky nutnosti umět různé styly healování vyžaduje od hráče velmi ryhlé reakce a schopnost přizpůsobit se nastalé situaci.
Shadow priest je support raidu který dává manu a zvětšuje dmg ostatních casterů do bosse. Ale když se naučí přesné sledy spellu a má rychlé reakce tak dokáže se udržet na předních dps příčkách.
Je pár věcí které budu vyžadovat od každého priesta na raidu (i od sebe):
1) Znát taktiky. Je možné se na něco zeptat když jste na bossovi poprvé ale základní taktiku je nutno znát,
2) Být připraven na raid co se týče jídla, potek, elixiru, flašek a dalších nezbytností,
3) Kdyz uz raiduju tak nechodim zbytečně afk, to si vyřiďte pře raidem,
4) Zbytečně nespamovat ventrilo, to platí hlavně pro progress raidy,
5) Snažit se vždy být nejlepší.
Pak je zde pár věcí které by bylo o sobě dobré napsat:
1) Jméno mého maina, lvl, classa popřípadě další poznávací znaky postavy?
2) Své jméno nebo jak ti máme říkat?
3) Odkud jsi?
4) Jak dlouho už hraješ wow?
5) Guildy ve kterých jsi byl pře GotN?
6) Jak jsem na tom s časem, tzn. kdy můžu raidovat?
7) Proč jsem zrovna v GotN?
A hlavní otázka. Proč hraju zrovna za priesta?
Každému novému priestovi rád poradím na ventrile. Pokud mě ale bude spamovat whispama tak ho začnu ignorovat.
Ke každému budu přistupovat dle jeho chování a dle jeho výkonů. To znamená že subjektivního "Nelíbíš se mi protože se mnou neprokecáš celý večer o hudbě tak tě kicknu apod." se tu nedočkáš ale kicku za to že špatně healuješ nebo nedáváš dmg, neposloucháš raid leadera, a celkově blbneš ano. Nějaké to varování a demote před kickem bude ale někteří lidé jsou nepoučitelní.
Výjimka jsou kamarádi jež jsou v guildě jako casualové a občas se na nás přijdou podívat (a zabít pár alíků). Na raidy chodit nebudou pokud nedostanou přímou nabídku.